Liimajärjestelmien testilaboratorio

Bodo Möller Chemie tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden testata liimajärjestelmiään testilaboratoriossa, joka sijaitsee Poznańin teollisuus- ja tutkimuskeskuksen yhteydessä Puolassa. Kaikilla kansainvälisen Bodo Möller Chemie -ryhmän tytäryhtiöillä on käytettävissään erittäin modernit testaus- ja laboratoriolaitteistot. Tilat on varustettu monipuolisilla teknisillä laitteistoilla ja infrastruktuurilla ja niitä voidaan tarvittaessa laajentaa. Liimajärjestelmien asiantuntijoiden keskeisenä tehtävänä ovat paikan päällä suoritettavat moninaiset liimatestit eri aloille kuten kuljetus ja liikenne: Moderneista liimajärjestelmistä ja -liitoksista testataan ominaisuuksia kuten vetoleikkauslujuus, kuoriutumislujuus, UV-kestävyys, johtavuus sekä korroosion ja muiden ympäristövaikutusten kestävyys kulloistenkin raide- tai autoteollisuuden standardien mukaisesti.

Certificate DIN 6701-2

Laboratorio on sertifioitu muun muassa standardin DIN 6701-2 mukaisesti liimajärjestelmien käytölle raideajoneuvojen valmistuksessa.

Labortory brochure Poland

Laboratorion esitteestä löydät lisätietoja laboratorion laitteistoista, testimenetelmistä, ISO-standardista ja hinnoista.

Mikäli haluat testata määrätyn liimajärjestelmän, ota yhteyttä:
Anna Banasiak-Bula
Puhelin +48 061 627 21 43
a.banasiak@bm-chemie.pl

 

Bodo Möller Laboratory Polska
Rubież 46H, 61-612 Poznań
Yhteyshenkilö: Anna Banasiak-Bula
Puhelin +48 061 627 21 43
a.banasiak@bm-chemie.pl