Liimat, Tiivistysaineet

Tällä alalla olemme johtajia Euroopassa. Kiitos kokemuksen ja know-hown on meillä teille aina paras ratkaisu.

Laaja valikoima korkealaatuisia liima- ja tiivistysjärjestelmiä tarjoaa etuja valmistuksessa useille eri menetelmille ja niiden tuomille vaatimuksille.

Komposiitit ja muottien valmistus

Ensiksi on aina idea ja sen ammattimaiseen toteutukseen tarvitaan korkealaatuisia tuotteita. Bodo Möllerillä on tehokkaita tuotteita mallien ja muottien tekoon prototyyppien, mallien tai muiden konstruktioiden valmistamista varten. Meiltä löytyy lisäksi  hienojakoista Alumiinujauhetta (AG) lämmönjohtamis- ja mekaanisten ominaisuuksien parantamiseksi.

Tekstiilit

Tekstiilit  ovat muutakin kuin vain hyvännäköisiä ja tuntuvat hyvältä. Tuotevalikoimastamme löytyy tuotteita koko tekstiiliprosessiin, käytettäväksi teknisiin tekstiileihin, synteettisiin kuituihin   sekä ympäristöystävällisesti tuotettaviin materiaaleihin.

 

Muovit

Meiltä saat pigmentit, polymeerit ja lisäaineet nopeasti kasvavan muoviteollisuuden käyttöön.

Maalit, lakat ja painovärit

Pinta on tärkeä: tarjoamme käyttöönne optimaalisia raaka-aineita maaleille, lakoille sekä painoväreille. Suosittelemme käyttöönne lisäaineita, pigmenttejä ja polymeereja suojamaan tuotteitanne parhaalla mahdollisella tavalla ympäristön vaikutuksilta sekä mekaanisilta rasituksilta.

Performance Chemicals

Tähän ryhmään kuuluvat   tuotteet kuten: Absorbointiaineet CO 2:lle esim. anestesia-ja turvallisuuskäyttöön sekä käyttöön sukellusvarusteissa (happipullot). Tuotteet kemialliseen hapengenerointiin tai CO absorberit   turvallisuussovelluksiin. Täältä löytyvät myös aktiivihiili, molekyyliseulat ja erikoistuotteet kaasun käsittelyyn.

 

Kumi

Toimitamme raaka-aineita kuten täyteaineet, pigmentit sekä palonsuoja-aineet teollisten kumituotteiden valmistukseen.

Elektroniikka

Valuhartsejamme elektroniikan kapselointiin käytetään muuntajiin, korkeajännitekomponenteihin ja muihin elekronisiin laitteisiin. Tärkeimmät edut    tuotteillesi ovat pitkäkestoisuus ja vastustuskyky ulkoisia tekijöitä vastaan.

Greenline

Greenline tuotteemme tarjoavat ensisijaisesti ympäristöetuja sovelluksillenne ja sen lisäksi johtaa parannetuihin liiketoiminta- ja teknisiin prosesseihin.

 

Voiteluaineet

Tarjoamme alumiini-, kupari ja kultapronssi pastoja sekä hiutalemaisia pigmenttejä erikoisrasvoihin muodostamaan erottavan pinnan voiteluominaisuuksien parantamiseksi.

Mobility

Meiltä löydät laadukkaat tuotteet ja innovatiiviset ratkaisut autojen, hyötyajoneuvojen, raideajoneuvojen ja merisovellusten valmistukseen: esim. tiivistys, (rakenne-) liimaus, kevyiden materiaalien käyttö ja paljon muuta.

Käyttötekniset palvelut

Käyttötekniset palvelumme täydentävät suorituskykyisten tuotteidemme valikoiman. Autamme teitä mielellämme kaikissa käyttöä ja menetelmiä koskevissa kysymyksissä ja tuemme teitä laaja-alaisilla käyttöteknisillä tietotaidoillamme.