Yritys

Bodo Möller Chemie Group on riippumaton, kansainvälisesti toimiva perheyritys. Bodo Möller aloitti toimintansa Offenbachissa vuonna 1974. Hän omistaa edelleen Bodo Möller Chemie Groupin. Johtoryhmässä istuu hänen tyttärensä Korinna Möller-Boxberger ja Frank Haug (hallituksen puheenjohtaja) sekä Jürgen Rietschle. Johtoryhmän varajäsen on Norbert Lorenz (procura). Jokainen Bodo Möller Chemie Groupin työntekijä vastaa laadusta, yksilöllisistä ratkaisuista, tuotteista ja palveluista omalla panoksellaan.

Perheyrityksestä saatu riippumattomuus antaa selvän edun asiakkaillemme. Se tekee meistä avaintekijän kemikaalien tuottajan ja prosessiteollisuuden välillä. Tämä asema takaa asiantuntijoidemme puolueettoman konsultoinnin ja know-hown: tavoitteemme on ammattitaitoisen palvelun luominen ja näin antaa lisäarvoa asiakkaillemme.

Laajennamme jatkuvasti kapasiteettiamme niin, että voimme vastata alallamme tapahtuviin muutoksiin ja tämän mukana tuomiin vaatimuksiin. Päämäärät, jotka asetamme itsellemme saavutamme jatkuvalla toimintamme kehittämisella.